Хамелеонът в Opel Adam

Родният дом на хамелеона е Африка и Мадагаскар, но има и видове, които обитават Южна Европа и Азия. Хамелеоните обитават тропиците, саваните и степите. Някои представители на този вид влечуги са прочути със способността си да променят окраската си, в зависимост от фона на околната среда.

Като говорим за хамелеони, веднага се сещам за Opel Adam. Автомобилът с най-големи възможности за персонализация. Толкова много сме говорили за Adam, че едва ли има думи, които не сме изрекли за него. Той е симпатичен, малък, градски автомобил, който е първенец в персонализацията.

Възможности

Opel Adam прави пътното движение много по-цветно. С различните си варианти на екстериора и интериора, модерната градска кола предлага повече възможности за индивидуализация от всеки друг автомобил в този клас. Tе започват от различните цветови комбинации на купето и покрива и стигат до вариантите на колелата с уникалните клипсове и до детайли като десените на тавана и звездното небе от LED светлини.

Хай-тек  

Тази част на Adam изпъква с високотехнологичните си иновации като инфо развлекателната система IntelliLink, която е съвместима със смартфони и с двете операционни системи – тази на iPhone и Android. IntelliLink превръща Adam в най-свързаният с глобалната мрежа малък автомобил на пазара. Също така, тя поддържа гласов контрол Siri Eyes Free за iPhone. Тази лайфстайл кола се характеризира с технологии и оборудване, които се предлагат само от по-високите автомобилни класове, ако въобще се предлагат. В нея има възможност да бъдат включени напълно автоматичен паркинг асистент, отопляем волан, сигнализация за наличие на автомобил в мъртвата точка и вграден в задната броня багажник за велосипеди FlexFix.

Интериор и екстериор

На изложението във Франкфурт, интериорът на стилния градски автомобил се характеризира с нови декоративни елементи за арматурното табло, централната конзола и вратите, нови тапицерии на седалките и допълнителни десени на тавана. Всички тези новости увеличават много възможностите за персонализация на автомобила. Досега Adam предлагаше не по-малко от 61 000 комбинации за екстериора и над 82 000 за интериора, което превърна малкия Opel в безспорен шампион по индивидуализация на пазара. Това позволи на купувачите на Adam да сформират колата на техните мечти.

Коментирай