Audi R8 V10 Spyder от Regula Tuning

Audi R8 V10 Spyder от Regula Tuning

Audi R8 се появи на бял свят преди около 7-8 години и за отрицателно време спечелва сърцата на много фенове на марката. Театралният артист Audi R8 V10 Spyder отново е пред фотообективите и прожекторите на Бродуей, но този път, благодарение на тунерите от Regula Tuning.
Уникалният бодикит, изработен от немското тунинг ателие Regula Tuning, допълнително подчерта автентичността на Audi R8. Бодикитът изработен от висококачествени композитни материали ще струва приблизително 8000 евро. На живо автомобила изглежда също така внушителен, колкото е и на самите снимки.

Компанията Regula Tuning е известна със своята професионална работа и дългогодишен опит. Известни са с прецизната си работа и с това, че спазват винаги крайния срок на своите проекти. Независимо дали някой от екипа е болен или в отпуска, те винаги спазват предварително уговорения срок за предаване на проекта пред своя клиент. Това е много ценно за клиентите на Regula Tuning.
Бодикитът е изработен изцяло от карбон, състоящ се от предна и задна престилка и странични прагове. Освен оптимизацията по аеродинамиката на автомобила, Audi R8 V10 Spyder е и малко по-бърз от преди. Сменена е изцяло изпускателната система на автомобила. Така стоковите 525 к.с. се “усещат” като 540 к.с.

Бодикитът ще бъде достъпен за всички модификации на R8 (V8, V10, V10 и V10 GT Facelift). 
Джантите са Oxigin – Oxrock с размер 8,5х20-цола, оборудвани с гуми 265/30 ZR20 на предната ос и 11х20-цола, оборудвани с гуми 305/25 ZR20 на задната ос.