Лятно Събитие от Ралито за суперавтомобили

Лятно Събитие от Ралито за суперавтомобили

Този уикенд, от 20-ти до 23-ти Август, нашите приятели от Премиум Рали София - Свети Влас организират поредното събитие от формата Get ToGether, Summer Ride. Създаден миналата година, този формат представлява кратки автомобилни "преходи", по време на които организаторите запознават участниците с непознати маршрути и скрити дестинации, разположени в красивата ни родина.
Изданието ще стартира от новия шоурум на "Примекс - Гуми и Сервиз", основен партньор на Сезон 2021, като отборите ще бъдат посрещнати със специални изненади и коктейл. Вторият ден ще бъде посветен на почивка и парти, защото какво е ходенето на море, ако нямаш време да отпуснеш, а за доброто настроение ще се грижат Theatro Beach Club и 100 Кила.
Неделята ще бъде отредена за каране, като организаторите са подготвили живописен маршрут по Българското Черноморие с интересни завои, а крайната точка е Марина "Диневи" в Свети Влас. По време на Get ToGether | Summer Ride, зрителите ще затаят дъх от гледката на автомобили като Ferrari Tributo F8, Bentley Continental GT Speed, Porsche Turbo S, Lamborghini Gallardo, тунинговани Nissan GT-R Black Edition и Mercedes-Benz C63S AMG, Mustang GT и други.