10 години Премиум Рали София - Свети Влас

10 години Премиум Рали София - Свети Влас

През изминалия четвъртък 02.06. се проведе Откриващото Парти на Ралито за суперавтомобили. То се състоя в столичния ресторант и клуб C’est La Vie. Пред заведението можеха да се видят впечатляващи автомобили от марките Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mercedes-Benz, Porsche и много други.
На Събитието за първи път в България бяха представени часовниците от бранда на Philipp Plein, чийто ексклузивен представител са GOTO: Бижутерия и Диаманти. За безопасната среда се бяха погрижили от MyAir - техните уреди за дезинфекция на въздуха бяха един от акцентите на вечерта. Стремежът на иновативната компания е да спомогнат за създаването на една защитена среда, което несъмнено бе постигнато по време на Събитието.
Участници, партньори и приятели на Премиум Рали София - Свети Влас се събраха, за да научат повече за плановете на организаторите през Сезон 2022. Ралито, превърнало се в традиция за всички с бензин в кръвта, се провежда за 10-та година и ще се състои на 22 - 25 юни. Основни дестинации тази година са Хотел “Маринела”, гр. София, Свиленград, Истанбул и пистата на Formula 1 и Марина “Диневи”, Свети Влас. Очаква се към Събитието да се включи и турски клуб за суперавтомобили.
Основен партньор за Сезон 2022 са “Примекс - Гуми и Сервиз”, които са подготвили впечатляващи награди за първите три места в Ралито. Календарът на Премиум Рали София - Свети Влас тази година включва международни партньорства, нови дестинации и спортни изпитания в чужбина.
Традиционно, сезонът на суперавтомобилите ще бъде закрит с трак уикенд на писта Серес, Гърция през октомври. Всеки любител на екзотичните автомобили може да научи
повече за предстоящите събития тук: www.premiumrally.com