НОВИНИ

Над 40 супер автомобила финишираха вчера на „Марина Диневи“ в Свети Влас по време на десетото юбилейно издание на Премиум Рали София – Свети Влас.

На 22-ри юни стартира 10-то юбилейно издание на Премиум Рали София - Свети Влас. Ралито за суперавтомобили потегли от Хотел “Маринела” в очакване на предстоящите спортни изпитания.

На 22-ри юни ще се проведе стартът на юбилейното Премиум Рали София - Свети Влас 2022. След 12:30ч. пред Хотел “Маринела”, гр.

През изминалия четвъртък 02.06. се проведе Откриващото Парти на Ралито за суперавтомобили. То се състоя в столичния ресторант и клуб C’est La Vie. Пред заведението можеха да се видят впечатляващи автомобили от марките Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mercedes-Benz, Porsche и много други.

25-ото юбилейно издание на Автомобилен салон София отвори врати днес и ще продъл

Днес, 31 май, в БТА се проведе пресконференция по повод най-важното автомобилно събитие на годината – 25-ти юбилеен „Автомобилен салон София 2022”. Официалното му откриване ще е този петък, 3 юни, когато е и денят за представителите на пресата.

На 2-ри юни нашите приятели от Премиум Рали София - Свети Влас ще представят програмата на Сезон 2022 в ресторант и клуб C’est La Vie, гр. София.

На бляскава церемония официално беше представен новият Range Rover – Негово Величество „Императора“. Флагманският модел, който е обявен за „Високопроходим автомобил на годината“ за 2022 г.

25-ото издания на конкурса Автомобил на Годината се проведе в столичния Capital Fort, където бяха събрани всички финалисти за тази година. Общо 6 са категориите в конкурса и това са: Лек автомобил, Кросоувър, Високопроходим автомобил, Премиум автомобил, Градски автомобил и Електромобил.

За 25-та поредна година Прес Авто Клуб България провежда най-престижният автомобилен конкурс в България – Кола на годината.  

Традиционно Лазурит 94 бе домакин на етап от конкурса – тест драйвът на всички автомобили – кандидати за голямото отличие.