НОВИНИ

Captur е „автомобил за живота" от B-сегмент. Той е функционален, едновременно компактен отвън (4,23 м) и просторен отвътре, модулируем, за да се адаптира към всеки вид употреба, както в града, така и извън отъпканите пътеки.

Официалната премиера на новото Porsche Panamera се състоя днес, 22 март 2024, в гр. София, в присъствието на журналисти и известни личности. С впечатляващ спектакъл с арт шоу и 3D мапинг беше представено третото поколение на Panamera – визията на Porsche за луксозен спортен четириврат седан. 

Новата Skoda Suberb спечели титлата "Кола на годината" в България за 2024. Skoda Superb събра най-много точки от гласуването от членовете на "Прес Авто Клуб България", изпреварвайки останалите финалисти BMW Серия 5, Peugeot 3008, VW Amarok и Volvo EX30.

Настоящият PEUGEOT 3008 е най-продаваният модел на марката, очаровал над 1 320 000 клиенти в 130 държави през последните 7 години. PEUGEOT се стреми да предложи пълна електрическа гама още през 2025 г. и 100% от продажбите на марката в Европа ще бъдат на електрически автомобили до 2030 г.

Бързо се изтъркули 2023 и вече стана време за конкурса Кола на годината за 2024 г.

Тази година категориите ще са само 3, а не 5 и повече като през изминалите години, заради бързо променящият се автомобилен свят.

Škoda Octavia е най-продаваният модел на марката. Неговото четвърто, модерно поколение вече е с освежена визия, която включва обновена решетка на Škoda и ново второ поколение LED Matrix основни светлини.

Снощи, 8 февруари, Volkswagen отпразнува официалната премиера на електрическия флагман ID.7. Събитието привлече над 150 гости, сред които клиенти, медии и експерти, които се насладиха на футуристично лазерно шоу и коктейл, любезен домакин на който беше Порше София Изток.

Новите версии са с по-висока мощност, по-голям пробег, ускоряват за по-кратко време и зареждат по-бързо с изключителна стабилност на тези процеси. 

Škoda Auto обнови своето успешно компактно дуо. Преработените предни и задни брони, както и по-рязко очертаните основни светлини придават още повече спортен привкус на Scala и допринасят за по-голямо SUV присъствие на Kamiq.

Maserati Auto Italia обяви официалното откриване на своя нов шоурум. Събитието беше отбелязано с присъствието на високопоставени представители на марката, бъдещи и настоящи клиенти и любители на завладяващата история на Тризъбеца.