НОВИНИ

Смело заявяваме, че новият Golf GTI вече е достъпен и на българския пазар. Подобно на всички свои предшественици, последната версия на Golf GTI също е изпълнена с революционни технически характеристики и динамични възможности.

На 13 септември за трета поредна година в София ще се проведе единственото у нас изложение за къмпинг и аутдоор. Мястото, традиционно, е паркингът на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Екстериорният дизайн: Q-дизайнерският език на Audi става още по-характерен

Volkswagen Tiguan е най-успешният представител на категорията Sports Utility Vehicle в Европа и един от най-продаваните SUV модели в световен мащаб.

• „Витоша Ауто“ стартира програма “FirstYearTogether” за автомобили Jeep и Alfa Romeo, в която новият представител на марките реално ще е покрил разходите за лизингови вноски, автокаско и гражданска отговорност за срок от 1 година.

Mercedes-Benz представи обновената Е-класа в своята дигитална платформа „Mercedes me media”.

110 години след основаването си, Alfa Romeo се завръща към корените си, лансирайки една от легендите на своята история и на автомобилните спортове като цяло: Giulia GTA.

Силвър Стар представи най-новия SUV член на семейството на Mercedes-Benz – семейния GLB, на специално събитие в своята нова локация в Sofia Ring Mall. Автомобилът е първият в компактния клас, който предлага като опция седем седящи места.

C3 е бестселърът в гамата на Citroën, който се нарежда в европейския топ 5 в сегмент B в края на декември 2019 г. и е 3-ят най-продаван автомобил във Франция.