НОВИНИ

Renault обявява цените на новия Megane E-Tech Electric.

Журито на AUTOBEST, съставено от журналисти от 32 европейски държави, избра Spring за "Best Buy Car в Европа за 2022".

Със стартирането на поръчките през декември бъдещите собственици получават по-богат избор от конфигурации и електронни системи, които правят изживяването с автомобила още по-вълнуващо.

След три годишно отсъствие от Световния Е-рали шампионат FIA ERRC, Италия беше домакин на финала за 2021ва година.

Автомобилната сцена е готова да приеме нова, поразително елегантна форма на каросерията - Volkswagen добавя свеж стил, сериозна доза емоция и индивидуалност в автомобилния клас, познат като сегмент A0.

Дългоочакваната Видео Премиера на Премиум Рали София - Свети Влас Сезон 2021 се проведе в столичния клуб C’est La Vie Restaurant & Club. Събитието бе за отбрани гости, като се спазиха всички мерки, свързани с Covid-19. 

Събитието се състоя в Кралската опера в Лондон. Новото поколение на „Императора“ дефинира модерния лукс чрез своя дизайн, осигурявайки повече от всякога изтънченост, избор на клиентите и възможности за персонализация. 

За 5-та поредна година сезонът на суперколите бе закрит със зрелищен трак уикенд на изцяло обновеното трасе на писта Серес, Гърция.

Целта на Renault 5 Prototype е да демонстрира ангажимента на Renault да направи електрическите автомобили широко достъпни в цяла Европа. Дизайн екипите на Renault решават да използват за вдъхновение на проекта популярен и значим модел.

Двадесет и един екипажа от девет държави стартираха в 4th MAHLE Eco Rally 2021 пети кръг от FIA E-Rally Световният шампионат за серийни електри