„Автомобилен салон София 2022” отвори врати

„Автомобилен салон София 2022” отвори врати

25-ото юбилейно издание на Автомобилен салон София отвори врати днес и ще продължи до 12.06. Билетите са на достъпни цени за всички любители на нови автомобили. След тези 2 трудни години, ние ви гарантираме, че има какво да видите на салона и ще се изкарате наистина страхотно.

Автомобилите, които ще бъдат показани за първи път пред широката публика са: Citroen C5 X, DS 9, KIA Niro, Mazda CX-60, Mercedes SL, Mercedes EQE, Opel Astra,Renault Megane E-TECH, Renault Austral, SsangYong Korando e-Motion, Skoda Enyaq Coupe RS iV, Subaru Solterra, Toyota bZ4X, Volkswagen ID.5 GTX, Volvo C40 Electric.

Всички те ще бъдат достъпни за всеки един посетител на салона и ще може лично да се докоснете до тях и да ги разгледате в детайли.

Освен това, ще имате възможност да тествате огромна част от наличните автомобили за тест драйв, като голяма част от тях са електрически и хибридни.

И това не е всичко, докато сте на изложението ще имате също така възможността да дегостирате напълно безалкохолното вина с марка Carl Jung, представено в България от BGdreams. Enjoy!