Готови ли сте за Сезон 2022 на Премиум Рали София - Свети Влас?

Готови ли сте за Сезон 2022 на Премиум Рали София - Свети Влас?

На 2-ри юни нашите приятели от Премиум Рали София - Свети Влас ще представят програмата на Сезон 2022 в ресторант и клуб C’est La Vie, гр. София. По време на Събитието, освен любопитна информация за проектите за българското рали за суперавтомобили, гостите ще имат възможност да тестват уредите от MyAir. My Air е българска компания, иноватори в сферата на дезинфекция и пречистване на въздух и повърхности. Вечерта няма как да мине и без блясъка от дългогодишия партньор на Ралито GOTO: Бижутерия и Диаманти.

Какво да кажем за самия Календар на Ралито...Екипът е подготвил интересни локации и събития, както в родината ни, така и в близките ни съседки - Гърция и Турция.

Сезонът официално ще бъде открит с първото събитие, а именно най-мащабното от всички: Ралито! Няма да издаваме много детайли, но участниците ще могат да се почувстват като истински пилоти от Формула 1, имайки възможност да тестват уменията си зад волата на Intercity Istanbul Park, която беше част от миналогодишния календар.

По-късно през годината, форматът Roadtrip ще ни заведе до една интересна дестинация в Гърция, острова Родос, по-известен като Острова на слънцето. Името идва от покровителя му, Хелиос, чиято статуя е едно от Седемте Чудеса на Света.

Финалното събитие за сезона ще се проведе на писта Серес, Гърция, партнирайки си с дългогодишните партньори на Ралито в лицето на гръцкия клуб Speedsector. Участниците ще премерят сили срещу часовника в стремежа си да излязат на върха на почетната стълбичка.

Основни партньори за целия Сезон 2022 на Премиум Рали София - Свети Влас са "Примекс: Гуми и Сервиз" и Michelin.