Над 150 суперавтомобила се очакват в София

Над 150 суперавтомобила се очакват в София

На 27-ми юни в град София след 17:30 ч. ще се състои зрелищният финал на Премиум Рали София - Свети Влас. Над 150 суперавтомобила ще финишират пред Храм-Паметник “Свети Александър Невски”.

Официален финал обещава на зрителите нещо невиждано до сега. Не едно, не две, а цели три събития ще обединят сили и ще съберат над 150 суперколи и висок клас спортни автомобили от цял ​​свят, сред които Lamborghini Aventador SV J, Bugatti Chiron и Ferrari LaFerrari. Премиум Рали София - Свети Влас ще съюзи сили с украински клуб Одеса SupercarsRun и международен формат OneLife Rally. Освен всички автомобили, на финала ще присъстват световно известни личности като влогъра Виталий Здоровецки, който има над 10 милиона последователи в Youtube, както и сегашния модел, известен в интернет сред най-сексапилния затворник, Джереми Майкс Час от Премиум Рали София - Свети Влас може да бъде и влогърът Наум Шопов и актьорът Юлиан Костов. Зрителите ще имат възможност да се запознаят с работата на детайлно студио Kushev Detailing, които се занимават с професионално почистване и защита на автомобили.

След финала участниците ще се насочат към хотел „Маринела“, където ще се проведе официална вечеря и Награждаване. Наградата за първо място е комплект гуми по избор, предоставен от основния партньор в Събитието тази година, Примекс - гуми и сервиз. От край време се казва, че диамантът е най-добрият приятел на жената, за това от GOTO - Бижутерия и Диаманти с подготвени собствена диамантена колекция за дамските Екипажи, Beauty Atelier и екип на Аврам Големечков ще се загрижи за добрия вид на участниците.

Елате и бъдете част от емоцията, очакваме Ви: Неделя 27.06. след 17:30 ч. пред Храм-Паметник “Свети Александър Невски”!