PEUGEOT на автомобилното изложение в Париж 2022 г.

PEUGEOT на автомобилното изложение в Париж 2022 г.

Любимата марка на французите ще бъде в Porte de Versailles, от 17 до 23 октомври 2022 г. по време на автомобилното изложение в Париж. На щанд от 900 м2 в зала 4, под слогана с обещанието на марката „Всичко е по-красиво с Allure“, PEUGEOT ще покаже 3 световни премиери, които демонстрират както ускореното електрифициране на марката, така и нейната иновативност:

- НовиятPEUGEOT 408 ще бъде показан по нетрадиционен начин, достъпен от всички ъгли в голяма прозрачна сфера.
- PEUGEOT E-208 ще демонстрира своето супер ефективно 100% електрическо задвижване, с 15% повече мощност и 10,5% по-голям пробег.
-  Като демонстрация на своя ангажимент да електрифицира цялата си гама, PEUGEOT ще разкрие 100% електрическия скутер PEUGEOT e-Streetzone, способен да измине до 112 км с едно зареждане.

- Феновете на високоефективната електрификация ще могат да се възхитят на PEUGEOT 9X8 Hybrid Hypercar, представен за първи път на автомобилно изложение и на неговия шосеен братовчед, PEUGEOT 508 PSE, с 360 к.с. хибридна мощност, разработен от същия екип от дизайнери и инженери.

- На специален щанд в зала 3 посетителите ще могат да се запознаят и с технологията за водородна горивна клетка: PEUGEOT E-EXPERT HYDROGEN ще бъде изложен и на разположение за тестове по време на изложението.

И накрая, PEUGEOT ще даде възможност на посетителите на изложението да се срещнат с някои от най-престижните си партньори по време на събитието: пилоти на PEUGEOT 9X8 Hybrid Hypercar, играчи от Stade Toulousain и Мис Франция 2022.