Кола на годината

Няма как да скрием, че пандемията донесе много беди след себе си.

За първи път у нас 28 нови автомобила, част, от които претенденти за приза Автомобил на годината в България за 2020, обиколиха градовете Стара Загора, Казанлък и Чирпан със стартова точка София, от базата Глазурит на Ботевградско шосе.

Роуд шоу с екипажи от журналисти и ПР-и

Най-новата инициатива на Прес  Авто Клуб България (сдружение на българските автомобилни журналисти) стартира на 28 октомври в 9:00 часа от София.

Peugeot 508 стана кола на годината за 2019 в България. Това стана ясно вчера вечерта в бар Естерхази, където се проведе и самия конкурс. Изненадващо огромна разлика с втория по ред в класирането в категория лек автомобил Ford Focus.

И тази година теста за конкурса „Автомобил на годината за 2019“ в България премина без инциденти. Тестът се проведе на 2 февруари (събота) при фирма Лазурит 94, официален представител на Glasurit.

Изчетохме какви ли не коментари относно Кола на годината. За някои е странно, но за други не. Автомобил на годината за 2018 в България е Ford Fiesta. 7-мото поколение на марката заслужено си взе приза.

Skoda Kodiaq, Nissan Navara, Citroen C3, Hyundai Ioniq и Volvo S90 триумфираха в останалите категории

На тържествена церемония в Sofia Ring Mall станаха ясни победителите в 20-ия юбилеен конкурс "Автомобил на годината", организиран от Прес Авто Клуб България.

Тази година сдружение „Прес Авто Клуб – България“ провежда 20-ти юбилеен конкурс за определяне на най‐добрите и най‐добре представените на българския пазар автомобили от различни класове – леки, високопроходими, многофункционални, екологични, премиум и градски.

За трета поредна година приза „Автомобил на годината“ за България отиде при чешкия бранд Skoda. Наградата бе присъдена на Skoda Superb в рамките на традиционния конкурс на „Прес автоклуб“ България, чиито членове с гласуване избраха победители в 6-те категории. 

Станаха ясни финалните петици в отделните категории за „Кола на годината“ в България. Организаторът „Прес Авто Клуб България" обяви кои модели остават в борбата за първите места.