„Витоша Ауто“ със специално предложение за своите клиенти

„Витоша Ауто“ със специално предложение за своите клиенти

• „Витоша Ауто“ стартира програма “FirstYearTogether” за автомобили Jeep и Alfa Romeo, в която новият представител на марките реално ще е покрил разходите за лизингови вноски, автокаско и гражданска отговорност за срок от 1 година.
• Програмата, в която не се отлагат, а са вече заплатени потенциални разходи, ще бъде предлагана само по време на извънредното положение в България и е насочена към хората, които биха искали да се сдобият с нов и сигурен автомобил сега и да се възползват от възможността да започнат да плащат за него след като се върнат към нормалния си начин на живот.
• „Витоша Ауто“ дава възможност към това предложение да се върне употребявана кола независимо от нейните марка и пробег и това да бъде първоначалното плащане за нов автомобил Jeep или Alfa Romeo.

Иновативната лизингова програма “FirstYearTogether” е приносът на автомобилната компания в сегашната трудна ситуация, по подобие в други държави, и е създадена с надежда за бързо възстановяване на нормалната икономическа обстановка. Предложението е насочено към клиенти, които са обмисляли смяна на автомобила си с нов, и за онези, които търсят спокойствието да управляват нов автомобил с 5-годишна  гаранция. „Витоша Ауто“ предлагат условия, които никога преди не са предоставяли и ще бъдат валидни за налични и поръчкови автомобили Jeep и Alfa Romeo във времето на извънредно положение у нас.

„Ситуацията около COVID-19 е неочаквана за целия свят. Всеки един от нас е свидетел и в същото време участник в динамично променяща се житейска и бизнес среда. Нашият бизнес винаги е бил в услуга на клиентите. Това е причината и в момента да опитаме да ги облекчим. Така, както те ни подкрепят през всичките години, така и ние продължаваме да го правим за тях и сега. В труден за всички ни момент. Защото сме партньори - не само вчера, но и днес. И утре. И вярваме, че заедно можем.“, обясни Ния Йорданова, мениджър „Продажби“ във „Витоша Ауто“.

Автомобилният представител продължава да предлага настоящите си познати програми по 7-звездно обслужване, индивидуален подход и работа при най-високи стандарти за безопасност и дезинфекция.

От началото на 2020г., „Витоша Ауто“ прие едно ново предизвикателство - да представлява и развива марките Jeep и Alfa Romeo. След успешната история на INFINITI в България, от компанията са сигурни, че тяхната философия за 7-звездно обслужване, изцяло насочено към нуждите на клиента, е вярната формула и за тези две премиум автомобилни марки.

„Витоша Ауто“ има готовност да организира комуникацията с клиентите в удобен за тях вариант - телефонен разговор, видео връзка и презентация, индивидуално презентиране на избран автомобил в техен шоурум, тест-драйв на напълно дезинфекциран автомобил и всякакви други мерки, които сегашната необикновена ситуация налага.

Пълните условия на програмата можете да видите на www.Vauto.bg