Ексклузивни кадри от Премиум Рали

Ексклузивни кадри от Премиум Рали

На 2-ри декември, в софийския клуб C’est la Vie се проведе Видео Премиерата на Премиум Рали София - Свети Влас Сезон 2022. По време на мероприятието бяха излъчени ексклузивно видеата от всички изминали събития през десетата годишнина на Ралито. 
Премиерата събра над 200 гости - приятели, участници и партньори, за да си припомнят най-хубавите моменти от изминалата година. Сезон 2022 бе повече от забележителен с помощта на основните партньори в лицето на Примекс - Гуми и Сервиз, които за втора година подкрепиха всички събития на Ралито. За пореден път мероприятието премина с диамантен блясък и ексклузивни изненади от Гото: Бижутерия и Диаманти.     
Пред заведението можеха да се видят автомобили като BMW M8 Competition и 850i представени от М Кар София, както и много други преставители на марката като М3 G80 и М5 F90, два Mercedes Maybach S600, McLaren 720s, няколко Porsche 911, Nissan GT3, Bentley Continental GT и много други.

Сезон 2022 стартира през юни месец, когато участниците премериха сили на писта Intercity Istanbul Park, която според бившия шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун е най-добрата състезателна писта в момента. Месец септември бе изпълнен с много адреналин и международни партньорства. Едно от събитията се проведе съвместно със Sixty8 Adventure, като двата клуба успяха да организират едно от най-мащабните събирания на спортни автомобили от цял свят на площада пред Храм-Паметник “Св. Александър Невски”. Сред тях присъстваха коли от цяла Европа, както и от Америка, бивши участници в Gumball 3000 и известният в Amazon Prime, Repoman. По-късно през същия месец, Ралито се насочи към остров Родос, където съвместно с гръцкия клуб за суперавтомобили SpeedSector се проведе Festival of Speed. В рамките на три дни, участниците имаха възможност да се запознаят с красотите на гръцкия остров и да премерят сили на техничното трасе в центъра на Родос. Сезонът за суперколи бе закрит с традиционния трак уикенд на писта Серес, Гърция, който за шеста поредна година се организира съвместно с дългогодишните партньори на Ралито SpeedSector.  

По време на Премиерата ORB.bg запознаха гостите с тяхната идея да представят на пазара за недвижими имоти възможността за сключване на сделки без брокерски услуги. Всички присъстващи имаха възможност да се насладят на премиум енергийна напитка - Black Diamond, която притежава уникален и освежаващ сладък вкус, обвит в елегантна и изискана визия. Организаторите не пропуснаха да разкрият част от плановете си за Сезон 2023, а те безусловно включват много пистови трасета, екзотични дестинации и международно участие.