ТУНИНГ

Някои експерти твърдят, че новата G-класа се води второ поколение на емблематичния всъдеход, но това за мен е поредния фейслифт на модела. Явно от компанията смятат, че съвършенството не се нуждае от промяна и с „новата“ му външност всъщност го доказват.

Tesla Model X

"Хо-Хо-Хо" е единственият шум, които ще чуете от Дядо Коледа тази година, но въпреки това ще го познаете. Зачервеното носле на Рудолф, изпипаната до последния детайл украса, безшумното преминаване покрай домовете...

Немската тунинг фирма Manhart не остана длъжна на тунинг компаниите, които успяха да модифицират немско-японското чудо на автомобилостроенето - Toyota Supra. Те излезнаха със своята версия на новото спортното купе и успяха да впечaтлят дори ветераните в тази сфера - АC Schnitzer. 

Вървейки по пресните следи на флагмана GT-R NISMO, новият 370Z обединява редица дизайнерски и инженерни подобрения, превръщайки се в най-спортния 370Z до днес.

Отдавна мина модата на “хамелеона”. Все повече фенове на тунинга предпочитат “мат”, пред “хамелеон” за своя автомобил. Такъв е случаят и със собственика на това Х5.

Последната новост около Vaeth е този чисто нов AMG A45. Леко преобразения А45 може да се похвали с нови джанти, дребни подобрения по предната и задна брони, нова изпускателна система с двоен накрайник, матово фолио и спойлер, който подобрява динамичните характеристики на автомобила.

Баварските специалисти от MB Individual Cars избират за своя пореден проект BMW 335i Touring (E91). Те докарват мощност на автомобила от 400 к.с. Добавят му спортен въздушен филтър, оптимизират софтуера и променят изцяло изпускателната система.

Винаги сме си падали по-красивите и изтънчени неща, такива, които не ти се натрапват с присъствието си и не подвикват – „ей, вижте ме колко съм шарена”.

Audi A3

Ако сте ходили на някое от по-големите изложения (събори) на VAG групата, няма как да сте пропуснали огромните щандове на Unitronic с неизброимите им тунинговани автомобили и момичета, разписващи плакати с последното им творение - Audi A3 2.0T от 2008 г.