НОВИНИ

Новият Range Rover Velar е чист израз на модерния лукс, съдържащ най-новите технологии, характерния за Range Rover финес и впечатляващия нов изчистен, редуктивен дизайн.

Световната сцена е готова да посрещне новия ID.7!

На 2-ри декември, в софийския клуб C’est la Vie се проведе Видео Премиерата на Премиум Рали София - Свети Влас Сезон 2022. По време на мероприятието бяха излъчени ексклузивно видеата от всички изминали събития през десетата годишнина на Ралито. 

Отборът на Асоциация за устойчива мобилност завърши на трето място в Eco Dolomity GT, финален кръг от Световния рали шампионат за серийни електрически автом

Новият Opel Astra спечели „Златен волан 2022“ в Германия. Моделът на Astra, който за първи път е електрифициран Plug-in хибрид, във вариант с пет врати и комби Sports Tourer безапелационно убеди експертното жури на конкурса и читателите на AUTO BILD и BILD am SONNTAG.

През изминалия уикенд нашите приятели от Премиум Рали София - Свети Влас в партньорство с гръцкия клуб за суперавтомобили SpeedSector реализираха 6-тото поредно издание на Racetrack Experience.

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар, представи новия GLC SUV в своя бъдещ дом в София. В нетрадиционна обстановка, в сервиза за леки автомобили, представителите на немската марка у нас разкриха първите четири автомобила, пристигнали у нас буквално преди дни.

Любимата марка на французите ще бъде в Porte de Versailles, от 17 до 23 октомври 2022 г. по време на автомобилното изложение в Париж.

Ford E-Transit е изцяло електрическа версия на най-продавания товарен ван в света и демонстрира технологичния потенциал на Ford по пътя към пълна електрификация на продуктите на компанията.

Еуратек ООД отбеляза 30-годишния си юбилей на 04 октомври с пищно тържество в зала „Рейнбоу Плаза“ с над 250 гости, сред които клиенти, партньори и служители на компанията.