НОВИНИ

Škoda Octavia е най-продаваният модел на марката. Неговото четвърто, модерно поколение вече е с освежена визия, която включва обновена решетка на Škoda и ново второ поколение LED Matrix основни светлини.

Снощи, 8 февруари, Volkswagen отпразнува официалната премиера на електрическия флагман ID.7. Събитието привлече над 150 гости, сред които клиенти, медии и експерти, които се насладиха на футуристично лазерно шоу и коктейл, любезен домакин на който беше Порше София Изток.

Новите версии са с по-висока мощност, по-голям пробег, ускоряват за по-кратко време и зареждат по-бързо с изключителна стабилност на тези процеси. 

Škoda Auto обнови своето успешно компактно дуо. Преработените предни и задни брони, както и по-рязко очертаните основни светлини придават още повече спортен привкус на Scala и допринасят за по-голямо SUV присъствие на Kamiq.

Maserati Auto Italia обяви официалното откриване на своя нов шоурум. Събитието беше отбелязано с присъствието на високопоставени представители на марката, бъдещи и настоящи клиенти и любители на завладяващата история на Тризъбеца.

Станаха известни детайлите за Сезон 2024. „Supercars Dream Drive“ или иначе казано – карането на мечтите, ще събере десетки мощни автомобила, които ще покорят България и Гърция от 25 до 28 април 2024 г.

Ангел Тухов е новият управител и мениджър „Верига бензиностанции“ на OMV България ефективно от януари 2024 г. Той наследява на поста Дечебал Тудор, който пое компанията през м. март 2019 г., и продължава да отговаря за бизнеса на OMV в Сърбия. 

Един от най-любимите и предпочитани модели на Opel пристигна в България. На официално събитие, което се проведе на 12 декември 2023 г. бе представен новият Opel Corsa.

Suzuki представи новия Swift. Емблематичният хечбек еволюира в интелигентен компактен автомобил с изчистен дизайн и усъвършенствани функции за безопасност.

Есенното издание на Премиум Рали София – Свети Влас в партньорство с гръцкия клуб за суперавтомобили Speedsector ще повиши градусите на пистата в Серес за 7-ма поредна година от 20 до 22 октомври 2023г.