НОВИНИ

Новият NX отваря нова глава в развитието на марката Lexus, представяйки нови насоки в екстериорния дизайн и интериорното пространство, нов тип задвижвания, сред които и първият plug-in хибрид на Lexus, редица подобрения в динамично отношение, които осигуряват по-приятно и вдъхновяващо шофиране, с

Тази година заради пандемията конкурсът „Автомобил на годината” за България се забави с няколко медеца, но въпреки това тази 24-годишната традиция успя да се осъществи.

След кратка пауза поради епидемичните мерки, които бяха наложение по цял свят, Премиум Рали София Свети Влас се завръща с ново събитие Сезон 2021, което ще се проведе между 25-27 юни.

Няма как да скрием, че пандемията донесе много беди след себе си.

Допълнителна R динамика. 

Смело заявяваме, че новият Golf GTI вече е достъпен и на българския пазар. Подобно на всички свои предшественици, последната версия на Golf GTI също е изпълнена с революционни технически характеристики и динамични възможности.

На 13 септември за трета поредна година в София ще се проведе единственото у нас изложение за къмпинг и аутдоор. Мястото, традиционно, е паркингът на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Екстериорният дизайн: Q-дизайнерският език на Audi става още по-характерен