НОВИНИ

Преди сто години един вече емблематичен пионер на приключенията разчупва правилата, за да предефинира възможностите на изследователите.    

Volkswagen отваря следващата страница в успешната история на моделите на марката в компактния клас и представя нейното продължение в епохата на електрическата мобилност с премиерата на концептуалния ID.

След успорвана битка сред петте финалисти в отделните категории, призът "Кола на годината в България" за 2023 г. отиде при Dacia Jogger.

На 11.03.2023 се проведе тест драйв от членовете на Прес Авто Клуб България, като успяхме да караме всички кандидати за титлата „Кола на годината“. Но след вътрешно гласуване избрахме само 5 финалисти в отделните категории.

За 26-та поредна година Прес Авто Клуб България проведе най-престижният автомобилен конкурс в България – Кола на годината.

Конкурсът се провежда с любезното съдействие на Уникредит Лизинг, OMV и специалистът в областта на авторепаратурните услуги Лазурит 94.

Свеж дизайн, висококачествени материали и последно поколение асистиращи системи - това е новият ID.3. Две години и половина след пазарната премиера на първото поколение, изцяло електрическият бестселър на Volkswagen излиза на пазара напълно обновен и с много подобрения.

"OMV България инсталира автоматични дефибрилатори (AED) за оказване на първа помощ при сърдечен арест на 20 бензиностанции, разположени на магистрални и транзитни пътища.

Новият Range Rover Velar е чист израз на модерния лукс, съдържащ най-новите технологии, характерния за Range Rover финес и впечатляващия нов изчистен, редуктивен дизайн.

Световната сцена е готова да посрещне новия ID.7!

На 2-ри декември, в софийския клуб C’est la Vie се проведе Видео Премиерата на Премиум Рали София - Свети Влас Сезон 2022. По време на мероприятието бяха излъчени ексклузивно видеата от всички изминали събития през десетата годишнина на Ралито.