НОВИНИ

Новото Porsche Macan със задвижване на задните колела е най новото попълнение в гамата на изцяло електрическия SUV модел. Следва го новият Macan 4S, позициониран в по-високата част на моделната гама.

Първите бройки от плъгинхибридната версия на шестата генерация на Honda CR-V пристигнаха в България в разгара на летния сезон. Официалната премиера пред широката публика ще се състои по време на Автомобилен салон София 2024.

Представяме ви новия герой на оригиналната британска приключенска марка Defender: Новият Defender OCTA. Най-здравият, най-способният и най-луксозният модел в неудържимото 4x4 семейство, извеждащ възможностите на Defender 110 до несравнимо ниво. 

По-евтини, по-леки и по-бързи електромобили, каквито само Honda ще може да предложи – такава е визията на компанията за бъдещето. Предвидени са и прогрес в хибридната гама, както и нова e-AWD система за четири задвижващи колела.

Captur е „автомобил за живота" от B-сегмент. Той е функционален, едновременно компактен отвън (4,23 м) и просторен отвътре, модулируем, за да се адаптира към всеки вид употреба, както в града, така и извън отъпканите пътеки.

Официалната премиера на новото Porsche Panamera се състоя днес, 22 март 2024, в гр. София, в присъствието на журналисти и известни личности. С впечатляващ спектакъл с арт шоу и 3D мапинг беше представено третото поколение на Panamera – визията на Porsche за луксозен спортен четириврат седан. 

Новата Skoda Suberb спечели титлата "Кола на годината" в България за 2024. Skoda Superb събра най-много точки от гласуването от членовете на "Прес Авто Клуб България", изпреварвайки останалите финалисти BMW Серия 5, Peugeot 3008, VW Amarok и Volvo EX30.

Настоящият PEUGEOT 3008 е най-продаваният модел на марката, очаровал над 1 320 000 клиенти в 130 държави през последните 7 години. PEUGEOT се стреми да предложи пълна електрическа гама още през 2025 г. и 100% от продажбите на марката в Европа ще бъдат на електрически автомобили до 2030 г.

Бързо се изтъркули 2023 и вече стана време за конкурса Кола на годината за 2024 г.

Тази година категориите ще са само 3, а не 5 и повече като през изминалите години, заради бързо променящият се автомобилен свят.

Škoda Octavia е най-продаваният модел на марката. Неговото четвърто, модерно поколение вече е с освежена визия, която включва обновена решетка на Škoda и ново второ поколение LED Matrix основни светлини.