Mercedes-Benz

Продажбите на Mercedes-Benz у нас бележат ръст, сочат данните на генералния дистрибутор за страната Силвър Стар. Компанията достави на крайни клиенти и фирми над 1800 превозни средства за миналата година.

Mercedes-Benz GLA 220d

Nota bene! Предупреждение за всички, които са свикнали да четат и гледат ревюта по българските, 99% от европейските и повечето от американските медии (carwow, edmunds, carbuyer, motortrend, whatcar, roadshow, Kelly blue book, autoguide, autoexpress, ams, autobuild, autog

По-модерна от всякога, новата A-класа на Mercedes-Benz е по-динамична и уверена. Автомобилът напълно предефинира модерния лукс в компактния клас и революционизира интериора на купето.

Mercedes-Benz GLC Coupe 220 d 4MATIC

Първите думи, които ми минават през ума при вида на GLC купе са: бързина и изразителност. Широките „рамене“ и хоризонталните задни светлини придават на автомобила мощно и уверено излъчване.

Последната новост около Vaeth е този чисто нов AMG A45. Леко преобразения А45 може да се похвали с нови джанти, дребни подобрения по предната и задна брони, нова изпускателна система с двоен накрайник, матово фолио и спойлер, който подобрява динамичните характеристики на автомобила.

Международната икона на стила и актриса Тилда Суинтън и новата S-класа купе са главните герои в интернационалната модна кампания на Mercedes-Benz пролет/лято 2015.

Mercedes-Benz продължава тренда от последните месеци и през май отново отбелязва рекордни продажби. 134 031 автомобила са предадени на клиенти от цял свят (+10,4%). От началото на годината това са 641 384 автомобила (+14,0%), повече от когато и да било за този период досега.

Всяка година фестивала в Кан събира най-големите знаменитости в кино индустрията. На червения килим през май обаче се качиха не само звездите на седмото изкуство, но и тези от автомобилната индустрия. 
 

Играчите, които ще представят България в регионалния финал на голф турнира “Mercedes Trophy”, бяха определени след два състезателни кръга в Пирин голф и кънтри клуб. Това е четвъртото издание у нас на най-престижния аматьорски турнир в света.

На вчера започналото автомобилно изложение в Ню Йорк, Mercedes-Benz показа купе версията на S63. След няколко месеца ще я има на пазара и по-конкретно в Англия, като цената и ще стартира от 100 000 английски лири.