Mercedes

Mercedes-Benz представи обновената Е-класа в своята дигитална платформа „Mercedes me media”.

Силвър Стар представи най-новия SUV член на семейството на Mercedes-Benz – семейния GLB, на специално събитие в своята нова локация в Sofia Ring Mall. Автомобилът е първият в компактния клас, който предлага като опция седем седящи места.

Продажбите на Mercedes-Benz у нас бележат ръст, сочат данните на генералния дистрибутор за страната Силвър Стар. Компанията достави на крайни клиенти и фирми над 1800 превозни средства за миналата година.

Mercedes Benz 1,4 168hp

Длъжен съм да направя традиционното кратко встъпление. За всички заблудени души, които някое подводно течение в интернет е докарало на този малък, независим и неебателен сайт.

Mercedes-Benz GLA 220d

Nota bene! Предупреждение за всички, които са свикнали да четат и гледат ревюта по българските, 99% от европейските и повечето от американските медии (carwow, edmunds, carbuyer, motortrend, whatcar, roadshow, Kelly blue book, autoguide, autoexpress, ams, autobuild, autog

Mercedes-Benz GLC Coupe 220 d 4MATIC

Първите думи, които ми минават през ума при вида на GLC купе са: бързина и изразителност. Широките „рамене“ и хоризонталните задни светлини придават на автомобила мощно и уверено излъчване.

Новата Е-класа на Mercedes-Benz вече е в България и се предлага от Балкан Стар. E-класата е основополагащ продукт за марката Mercedes-Benz и в миналото многократно е предопределяла стандартите в сегмента на бизнес лимузините.

Премиерите на три нови SUV автомобила, както и на обновената А-класа се състояха на щанда на Mercedes-Benz на Автосалон София 2015. „През настоящата година Mercedes-Benz разшири SUV семейството си до шест модела, с което предлага най-дългата гама в една доста конкурента среда.

Финалистите в традиционния конкурс Кола на годината 2015 г. в България вече са известни.

Последната новост около Vaeth е този чисто нов AMG A45. Леко преобразения А45 може да се похвали с нови джанти, дребни подобрения по предната и задна брони, нова изпускателна система с двоен накрайник, матово фолио и спойлер, който подобрява динамичните характеристики на автомобила.