Benz

Mercedes-Benz представи обновената Е-класа в своята дигитална платформа „Mercedes me media”.

Силвър Стар представи най-новия SUV член на семейството на Mercedes-Benz – семейния GLB, на специално събитие в своята нова локация в Sofia Ring Mall. Автомобилът е първият в компактния клас, който предлага като опция седем седящи места.

Mercedes Benz 1,4 168hp

Длъжен съм да направя традиционното кратко встъпление. За всички заблудени души, които някое подводно течение в интернет е докарало на този малък, независим и неебателен сайт.

Новата Е-класа на Mercedes-Benz вече е в България и се предлага от Балкан Стар. E-класата е основополагащ продукт за марката Mercedes-Benz и в миналото многократно е предопределяла стандартите в сегмента на бизнес лимузините.

Последната новост около Vaeth е този чисто нов AMG A45. Леко преобразения А45 може да се похвали с нови джанти, дребни подобрения по предната и задна брони, нова изпускателна система с двоен накрайник, матово фолио и спойлер, който подобрява динамичните характеристики на автомобила.

Едно от най-известните тунинг ателиета в Полша - Carlex Design, вдигнаха високо летвата след появата на новия им проект. Този път модернизацията им е обхванала изцяло интериора и от части екстериора на новия Mercedes-Benz SLS AMG Black Series.

На вчера започналото автомобилно изложение в Ню Йорк, Mercedes-Benz показа купе версията на S63. След няколко месеца ще я има на пазара и по-конкретно в Англия, като цената и ще стартира от 100 000 английски лири.

С появата на новата С-класа, Mercedes-Benz отваря нова глава по пътя на успеха и задава нови мащаби в премиум средния клас.

Топ моделът за 2013 г. в листата на Mercedes-Benz безспорно е новата А-класа. Моделът погроми цяла Германия със своите продажби. А-класата е толкова търсен, че световноизвестната немска марка е затънала от работа с поръчки и не може да смогне.

Mercedes Benz 500 SL

Една от най-разпознаваемите автомобилни икони през последната половина на 20-ти век е Mercedes-Benz SL-Class. Още с появата си той е олицетворение на елегантност и висока класа.