Mercedes-Benz G-Class - MD2

Mercedes-Benz G-Class - MD2

Някои експерти твърдят, че новата G-класа се води второ поколение на емблематичния всъдеход, но това за мен е поредния фейслифт на модела. Явно от компанията смятат, че съвършенството не се нуждае от промяна и с „новата“ му външност всъщност го доказват. Но нека оставим това на специалистите и се впуснем в общ преглед на този екземпляр преработен от румънските тунери Marius Designhaus.

Като цяло военният облик е запазен, но тук той получава фини ощипвания от Marius Designhaus. Румънският специалист дебютира още през месец септември миналата година с пакет за Lamborghini Urus, брутален кит, брутален цвят. Всъщност това е втория проект на твореца и мисля заслужава своите аплодисменти.

Mercedes-Benz G-Class, с кодово име - MD2, получава интересни допълнения от въглеродни влакна по целия екстериор. Цялостната визия на модела се променя с всичките тези дребни детайли, с които майсторите от Marius Designhaus са се постарали. Предна, задна броня, престилки и прагове – всичко е част от новата визия на Marius Designhaus. Част от покрива също е с въглеродни влакна. Цялостната работа по проекта - MD2 е завършена с 22 цолови джанти, изцяло дело също на Marius Designhaus. Всъщност няма какво повече да ви разказвам, т.к. всичко друго се вижда от снимките.

А ние се надяваме този автомобил да го видим и в България.