BMW E70 X5 M от fostla.de и PP-Performance

BMW E70 X5 M от fostla.de и PP-Performance

Отдавна мина модата на “хамелеона”. Все повече фенове на тунинга предпочитат “мат”, пред “хамелеон” за своя автомобил. Такъв е случаят и със собственика на това Х5.

Креативността е доказано качества за тунерите от долна Саксония (северозападната част на Германия) - Fostla. В своето портфолио имат не един преобразен скъпарски автомобил. Това Х5 е поредното доказателство, че момчетата разбират от работата си и думата “модификация” не им е чужда.

Резултатът от сътрудничеството между fostla.de и супер маниаците от PP-Performance е, E70 BMW X5 M-пакет с 650 к.с. под капака. Само за сравнение ще отбележим, че стандартните “кончета” са едва 555. Максималният въртящ момент от 680 Нм е вече 900 Нм, което предизвиква ефекта “WOW”. Промените са стандартни като при повечето тунери, които се занимават със силов тунинг. Заменена е изпускателната система с Akrapovic, направена е оптимизация на софтуера и допълнителни настройки на турбините. Като завършек на всичко до тук казано е, че оригиналният черен металик цвят вече е червен, при това мат. Това е благодарение изцяло на fostla.de, които прецизно нанасят матираното фолио по екстериора на автомобила.

Като завършек са сложени и 21-цолови джанти, оборудвани с нископрофилни гуми. Като акцент, емблемата на BMW e решена в червено. Всички тези промени ще са достъпни от около 8000 Евро.