BMW

BMW 745Le G12 394 к.с.

Това не е пореден код от филма „Матрицата“ и определено не съм поредния програмист, който ще ви впечатли с нов програмен език.

BMW X2 20d xDrive 190 к.с.

Бях много скептичен относно новото BMW Х2. Мислех, че един от поредните модели на марката, които са направени само, за да допълнят сегмента и да са конкурентни на пазара. Оказа се, че моето повърхностно мислене в този момент надделя и за миг не се замислих, че може и да не съм прав.

BMW X4 M40i 354 к.с.

Пазарът на кросоувър автомобилите расте и става все по-конкурентен. Много производители залагат именно на този растящ с бързи темпове сегмент.

BMW 6 GT 340hp

С напредването на възрастта, всеки мъж жадува за спокойствие, удобство и лукс. Мераците към малки спортни автомобили отшумяват. Желанията се засилват все повече към големи автомобили, които могат да задоволят ежедневните нужди на цялото семейство.

BMW i3

Морфологично ревю в памет на всички, тествали електрически автомобил и след това завърнали се на автомобил с вътрешно горене. С малко хранилка по VAG

Представи си летен ден през 1837-а година, в любимото ти градче Абъдрийн, Шотландия. Времето най-вероятно е леко мръчкаво, но поне не вали. Изобретателят Робърт Дейвидсън крачи бавно до някой от коловозите, предназначени за бурно развиващите се тогава парни локомотиви.

BMW 540i

Нещата, които очакваш да прочетеш

BMW 640d xDrive Gran Coupe - 3.0 л., 313 к.с.

BMW бяха последни от голямата „немска тройка“ автомобилни производители, които се включиха в битката за този сегмент от пазара. Баварците подходиха новаторски и базираха своето купе на двуврата си „шестица“, която си беше удар от тотото още от първото си поколение.

BMW X5 M50d - 381 к.с.

Това са трите думи, с които бих описал новото BMW X5 M50d. Автомобил, който успя да ме спечели за кратко време.

BMW 116d Efficient Dynamics Edition

Някои казват, че това е най-икономичното BMW на пътя в момента. Как няма да е икономично, когато става дума за 3 цилиндров дизелов агрегат. Трака, тропа, шумен е, но разхода на ръчка през зимата в града не надвишава 5 л/100 км.

Дълго чаканото второ поколение на модела е с по-мощно излъчване и още по-индивидуално присъ