mini

MINI JCW Countryman АLL4 306 к.с.

Време е да разбием стереотипите за MINI. Mалките автомобили са вече в миналото. Предстои по-красиво и светло бъдеще за MINI.

Дълго чаканото второ поколение на модела е с по-мощно излъчване и още по-индивидуално присъ

Нямаше как да не забележим и луксозните автомобиле на марката BMW. Специален акцент в представянето на баварския премиум производител са трите премиери за България – най-иновативното BMW създавано някога BMW Серия 7, BMW X1и MINI Clubman. Наред с това на площ от 480 кв. м.

За да създаде своя шедьовър, всеки художник се нуждае от платно, четки и бои за рисуване. Същото е и при тунерите от Cam Shaft, компания основана в Кемпен – Германия, която се нуждае от свое платно. В главната роля е Mini Cooper S модел.

Марката показа официално своето трето поколение мини автомобил в България. Всеки желаещ, който иска да види на живо новото MINI е добре дошъл във временния автосалон в Towers Gallery в Sopharma Business Towers до 29 март.

Моделите MINI John Cooper Works са вече 7 и всички те участват в международната обиколка на MINI John Cooper Works в Централна и Източна Европа. Събитието премина през София на 23 – 24 април и предизвиква всички фенове на MINI да изчезнат за 90 мин.