Фабрика за желания

Фабрика за желания

За да създаде своя шедьовър, всеки художник се нуждае от платно, четки и бои за рисуване. Същото е и при тунерите от Cam Shaft, компания основана в Кемпен – Германия, която се нуждае от свое платно. В главната роля е Mini Cooper S модел.

За да се промени визуалната идентичност на даден автомобил е нужен огромен опит и потенциал. Cam Shaft добре са усвоили техниките за преобразяване и ни го доказват с поредния проект на Mini Cooper S. Тежкият британец е подложен на пълно преопаковане, от перлено оранжево, до мътното черно, което се простира върху страничните колони на автомобила. Разширените калници също получават черен мат и всичко това за скромните 1900 евро.

Малкото MINI има ъпгрейд и на софтуера, оборудван е с нова изпускателна система и въздушен спортен филтър. За това помагат и HPerformance. Тези модификации ще ви излязат около 1899 евро.

Що се отнася до динамиката на шофиране, от особено значение е спортното окачване на KW. Окачването прави автомобила по-стабилен в завои при висока скорост. За доброто сцепление допринасят и сликове на Toyo с размер 215/45 R17, обути върху джанти с размер 7,5 x17, които са прахово боядисани с ново поколение покритие против надраскване.

Всеки клиент на Cam Shaft може да избира какъв тип преработка иска за своя автомобил. Cam Shaft ви дават пълна свобода и може да отидете при тях с готов проект, те само ще изпълнят вашето желание.