Nissan

Nissan Qashqai 1.6 dCi (130 Hp) 4x4

Един от любимите ми SUV автомобили е Nissan Qashqai. Винаги съм го харесвал, още с излизането на първото поколение през 2007 г. Както отвън, така и отвътре, а способностите на 4х4 версията са неоспорими.

Nissan България, заедно с Омникар Ауто, представиха новото дилърство на марката в София. Шоурумът е втори на Nissan в София и пети оторизиран сервиз.

Nissan Qashqai 1,6 DIG-T, 150 к.с.

Nissan Qashqai се утвърди отдавна като лидер в кросоувър сегмента с повече от 2,5 милиона произведени автомобила от 2007 насам. Той привлича както водачите от C-сегмента, така и купувачите на по-малки по размер автомобили, търсещи по-голяма ефективност.

Френският посланик Ксавие Лапер дьо Кабан тества електрическото Renault Zoe. Renault ZOE известява началото на нова ера, такава, в която електрическата мобилност става достъпна за всички. Моделът бележи важна стъпка напред за автомобилната индустрия, а също и за Renault.

Завиден брой хора минаха и покрай изложбена част на Nissan. Всеки може да се полюбува на страховитата „Годзила” - Nissan GT-R и на сензационната и единствена концепт версия на салона – Nissan Sway.

Тези дни обстановката на летище София се нажежи. Nissan България представи гамата NISMO пред българските журналисти в ексклузивна атмосфера. Водещи на събитието бяха Никол Станкулова и Орлин Павлов.

Вървейки по пресните следи на флагмана GT-R NISMO, новият 370Z обединява редица дизайнерски и инженерни подобрения, превръщайки се в най-спортния 370Z до днес.

Nissan вече е партньор с UEFA Champions League. Стартът бе даден с началния съдийски сигнал на 2014 UEFA Super Cup и лансирането на програмата „Инженери на вълнението“. Във финала за суперкупата на Европа един срещу друг се изправиха Реал Мадрид и Севиля.

Пълноразмерният концептуален модел беше представен днес по време на фестивала на скоростта в Гудууд, Великобритания, на щанда на Nissan.

Nissan Golf Tournament класира двама младежи за Junior British Open. Техните имена са София Селдемирова и Асен Михайлов, които ще представят България в турнира Junior British Open, който ще се проведе в West Lancashire Golf Club (Шотландия) от 14 до 16 юли 2014 г.