автомобилно изложение

Още в първите дни на автомобилното изложение в София се забеляза, че интересът към новите автомобили е огромен. Всичките зали на Международния Изложбен Център (IEC) се пукат по шевовете и има защо.

По време на тазгодишното автомобилно изложение в Пекин, KIA Motors отпразнува световната премиера на своя нов концепт - К4.

На вчера започналото автомобилно изложение в Ню Йорк, Mercedes-Benz показа купе версията на S63. След няколко месеца ще я има на пазара и по-конкретно в Англия, като цената и ще стартира от 100 000 английски лири.

Дългоочаквания NX на Lexus е пред прага на производство. Lexus публикува снимки на знаменития NX – изцяло новия, сериен кросоувър модел с поразителен дизайн, чиято световна премиера ще се състои на 20 април тази година на международното автомобилно изложение в Пекин.

Автомобилен салон Женева 2014 демонстрира и разнообразните иновации на Nissan. От световния дебют на е-NV200 с нулеви вредни до европейската премиера на GT-R Nismo, Nissan демонстрира своята несравнима страст за дизайн, инженеринг и иновации.

Днес отвори врати автомобилното изложение в Женева, което е само за журналисти в рамките на 3 дни. На тазгодишното 84-то автомобилно изложение ще видите интересни премиери. Една от тях е на новия Lexus, който ще представи за първи път пред европейска публика изумителното купе RC.