Nissan на автомобилното изложение в Женева 2014

Nissan на автомобилното изложение в Женева 2014

Автомобилен салон Женева 2014 демонстрира и разнообразните иновации на Nissan. От световния дебют на е-NV200 с нулеви вредни до европейската премиера на GT-R Nismo, Nissan демонстрира своята несравнима страст за дизайн, инженеринг и иновации.
Nissan GT-R Nismo се отличава с ексклузивен дизайн. Той е оборудван с редица технологии, вдъхновени от моторния спорт, които спомагат за оптимизиране на динамиката на автомобила. Това става чрез оптимизирана аеродинамика, окачване и двигател, създаващи отлично балансирана машина, която се чувства еднакво добре както на пътя, така и на пистата.

Изцяло новите X-Trail и Qashqai подчертават продължаващото кросоувър развитие на Nissan, което ще бъде заздравено от появата на друг модел от следващо поколение в Женева.
Сега, напълно интегриран в кросоувър гамата на Nissan, изцяло новият X-Trail комбинира развити 4х4 възможности с множество дизайнерски и инженерни характеристики, превърнали се в запазена марка за кросоувърите на Nissan.
Nissan е готов да продължи своята доминация в сектора на електрическите автомобили с въвеждането на е-NV200, който внася безпрецедентна изисканост, нулеви вредни емисии и ултраниски експлоатационни разходи.