Жълто RS800 от PP-Performance

Жълто RS800 от PP-Performance

За много хора, новото BMW 6 серия Gran Coupe, е най-хубавото BMW, предлагано от автомобилната компания в Munich. Едно от най-бързите е моделът M6, но дори и този модел не задоволява капризите на някои клиенти, които искат повече от серийните 560 к.с. под капака. За точно тези клиенти са се погрижили тунерите от PP-Performance, които с общи сили са успели да постигнат брилянтни резултати с това жълто BMW 6 Gran Coupe.

Проектът е наречен BMW M6 Gran Coupе RS800. Числото 800 не е случайно, то символизира конските сили под капака, постигнати след ярката намеса на PP-Performance. Максималната скорост е 328 км/ч., а максималният въртящ момент 950 Нм. Всички тези резултати са измерени и постигнати на писта в Абу Даби и точно от там е и първият клиент на модификацията. Изпускателната система е Akrapovic от титан и BMC Racing въздушни филтри. Само тези модификации са на стойност от близо 15 000 Евро. 

Цвета е специално създаден от PP-Performance и е наречен Electric Lime. Всичките тези подобрения може да се случат и на вашия автомобил, само трябва да се свържете с PP-Performance.