tuning

След като преместиха част от бизнеса си в Китай, българското тунинг ателие за интериорен и екстериорен дизайн Vilner, отново набира скорост в тунинг средите. Този път с изцяло новия си проект изпълнен върху напълно електрическата Tesla Model S.

За много хора, новото BMW 6 серия Gran Coupe, е най-хубавото BMW, предлагано от автомобилната компания в Munich. Едно от най-бързите е моделът M6, но дори и този модел не задоволява капризите на някои клиенти, които искат повече от серийните 560 к.с. под капака.

Вървейки по пресните следи на флагмана GT-R NISMO, новият 370Z обединява редица дизайнерски и инженерни подобрения, превръщайки се в най-спортния 370Z до днес.

Отдавна мина модата на “хамелеона”. Все повече фенове на тунинга предпочитат “мат”, пред “хамелеон” за своя автомобил. Такъв е случаят и със собственика на това Х5.

Последната новост около Vaeth е този чисто нов AMG A45. Леко преобразения А45 може да се похвали с нови джанти, дребни подобрения по предната и задна брони, нова изпускателна система с двоен накрайник, матово фолио и спойлер, който подобрява динамичните характеристики на автомобила.

Баварските специалисти от MB Individual Cars избират за своя пореден проект BMW 335i Touring (E91). Те докарват мощност на автомобила от 400 к.с. Добавят му спортен въздушен филтър, оптимизират софтуера и променят изцяло изпускателната система.

Винаги сме си падали по-красивите и изтънчени неща, такива, които не ти се натрапват с присъствието си и не подвикват – „ей, вижте ме колко съм шарена”.

За да създаде своя шедьовър, всеки художник се нуждае от платно, четки и бои за рисуване. Същото е и при тунерите от Cam Shaft, компания основана в Кемпен – Германия, която се нуждае от свое платно. В главната роля е Mini Cooper S модел.

Топ моделът за 2013 г. в листата на Mercedes-Benz безспорно е новата А-класа. Моделът погроми цяла Германия със своите продажби. А-класата е толкова търсен, че световноизвестната немска марка е затънала от работа с поръчки и не може да смогне.

За една нощ в България се случиха две интересни събития. Представянето на новото BMW X5 и представянето на най-новия проект на българското тунинг ателие Vilner.