Триумфът на един индивидуалист

Триумфът на един индивидуалист

Баварските специалисти от MB Individual Cars избират за своя пореден проект BMW 335i Touring (E91). Те докарват мощност на автомобила от 400 к.с. Добавят му спортен въздушен филтър, оптимизират софтуера и променят изцяло изпускателната система.

Мина времето, когато се твърдеше, че комбитата са скучни и пенсионерски автомобили, едва ли не, предназначени само за товарене и мъкнене на зимнина от село.

Това BMW 335i Touring притежава осанката на истински спортист. MB Individual са се постарали да наблегнат на дребните детайли, които открояват тройката от обикновенния му събрат.

Предната броня е взаимствена от „М” серия 1 на BMW и успешно придава внушителен и оригинален вид на 3-ката. Джантите са Diewe Impatto, по-известни са в средите на богатите, от които собственици на Ferrari, Lamborghini и на други, също толкова, екзотични автомобили.

Предният мост на BMW 335i Touring е оборудван с джанти 9x20 ET32, с гуми Hankook S1 EVO в 235/30 ZR20, а задният мост е с джанти 9.5x20 ET20 и с 265/25 ZR20 гуми. Окачването е заменено със спортни пружини и амортисьори на АP Coilovers.

Цялостното „преопаковане” на автомобила се дължи на „2М – Designs”. Те фолират 3-ката с матово фолио, но това не е толкова интересното, колкото факта, че предната част е металик и прелива към задната в мат. Всички прозорци в задната част на автомобила са затъмнени. От части е фолиран и интериорът, на който, обаче, нямаме снимки.