Предпочитаният бизнесмен

Снимки: 

Не е тайна, че G-класата на Mercedes-Benz е предпочитан сред родните “мутри” или така наречените в наши дни – бизнесмени. Не че са такива, но нали сега така е модерно да се наричат?
Бизнесмените го предпочитат заради грубите му форми и мощни двигатели, а това колко е проходим “слабо” го вълнува родния бизнесмен... Той, и без това, го ползва за превоз от точка “А” до точка “Б” в центъра на по-големите градове, където не са нужни кой знае какви офроуд възможности на автомобила.

Все се питам, няма ли да им излезе по-евтино ако си вземат Lada Niva в черен цвят, със затъмнени прозорци. Разбира се, няма да е чак толкова луксозна и мощна като G-класата, но пък за сметка на това, на вид си приличат, а и е също толкова добре проходима, че даже и малко по-добра!
Фирми като AMG, Brabus, Mansory, вдъхват живот на всичко, до което се докоснат. Правят някои автомобили да изглеждат наистина добре, толкова, че дори и на мен започват да ми харесват, а аз съм доста капризно момиче!
Немската тунинг компания Brabus се е доказала с годините в модификациите си по автомобилите на Mercedes-Benz. Такъв е случая и на този 800 WIDESTAR, притежаващ 6,3-литров V12 турбо двигател с 800 к.с. и 1420 Нм въртящ момент. Само с тези характеристики успя да ме грабне веднагически, но това не е всичко. Окачването е подобрено, като при различните терени усещането е различно, а веднага щом преминете в режим Sport се усеща разлика в поведението на автомобила.
Кабината на Brabus 800 WIDESTAR се подрежда на челна позиция в класацията на “Forbes” за луксозни интериори при автомобилите. В случая, започваме с мека и приятна на допир “Mastic” кожа по седалките, арматурното табло и панели на вратите. Заедно с апликациите от орехово дърво, всичко това създава атмосфера на елитен и тежкарски клуб.
Всъщност от Brabus са създали два бодикита, като разликата в тях е в цветовото съчетание на елементите. Интериорите също се предлагат в два различни варианта, като това кой ще изберете и съчетаете с бодикит, зависи изцяло от вашия вкус и предпочитания.
Бизнес потребителите могат да се любуват на мултимедийната система, която е една от най-съвременните до момента технология с DVD чейнджър и TV тунер. Ако използвате 800 WIDESTAR за транспорт на вашето семейство, децата ви веднага ще оценят Play-Station III конзолата за игри, придружена с 8-инчови монитори в предните подглавници и специални безжични слушалки.
Уникалният комплект за стайлинг на BRABUS е съобразен с аеродинамиката на автомобила, с една дума казано – подобрена е. В стайлинга са включени и LED светлини, които са вградени в стъпалата, за да видите земята под колата през нощта и разбира се, за да ви е по-приятна и романтична вечерта.
Brabus 800 WIDESTAR е върховен израз на класическия Mercedes-Benz SUV, умело съчетал в себе си удобството и сигурността на големия автомобил, последния писък на модерните технологии и лукса, подобаващ на един високо ценящ себе си бизнесмен.

Коментирай