Злато и 550 кс за новата Toyota Supra от Manhart

Злато и 550 кс за новата Toyota Supra от Manhart

Немската тунинг фирма Manhart не остана длъжна на тунинг компаниите, които успяха да модифицират немско-японското чудо на автомобилостроенето - Toyota Supra. Те излезнаха със своята версия на новото спортното купе и успяха да впечaтлят дори ветераните в тази сфера - АC Schnitzer. 
Manhart предлага за своите фенове два тунинг пакета, но на фокус сега е този от 550 к.с., за който ще разберете повече подробности след малко.
Списъкът с доработки започва със изцяло новоразработен софтуер Htronik Powerbox. A що се отнася до хардуера, тук вече списъкът е малко по-дълъг. По-голям радиатор, нов турбокомпресор от Wagner Tuning, изпускателните тръби са предоставени от самите Manhart и са по-големи, а ARMAspeed са отговорни за карбоновите елементи в обсега на двигателя.
Екстериорно новата Supra изглежда  повече от брутално. Сатенено златист винил с черни елементи „крещи“ сериозен тузар, стойката също е „пипната“ благодарение на понижаващите H&R пружини и регулиращите се койлоувъри от KW. С автомобила може да изберете и тези 20-инчови джанти Concave One в черен мат.
По желание на клиента може да получите подобрения по спирачките и интериора, като това със сигурност също ще си струва. Официално няма данни за ускорението и максималната скорост на автомобила, но съм сигурен ще са брутални. Знаем само, че максималния въртящ момент е 770 Nm, което ни подсказва, че мощността на автомобила ще ви скъса главата.