Александър Новков

VW Passat 2.0TDI 190hp

Новият Passat получи своя фейслифт, но ако трябва да съм честен на външен вид няма почти никаква разлика, същото важи и за интериора. И първият въпрос, който ми идва на акъл е, защо? Защо вече го няма това УАУ в погледа на преминаващите деца по улицата.

BMW 530e G30

Нормално е маркетинга на всяка една компания да се променя, да бъде гъвкав. Конкуренцията е безмилостна и трябва да сте тренди и да бъдете търсени на пазара. Такава гъвкава компания е именно BMW. Понякога закъснява с решенията си, но пък за сметка на това компенсира със стил и качество.

Mitsubishi ASX 2.0 - 150 к.с.

Последната криза се отрази пагубно на голяма част от автомобилните производители. Не подмина и японската компания Mitsubishi Motors, която трябваше да вземе сериозни решения за бъдещето на компанията. За някои тези решения се оказаха правилни, а за други не чак толкова.

MINI JCW Countryman АLL4 306 к.с.

Време е да разбием стереотипите за MINI. Mалките автомобили са вече в миналото. Предстои по-красиво и светло бъдеще за MINI.

BMW 745Le G12 394 к.с.

Това не е пореден код от филма „Матрицата“ и определено не съм поредния програмист, който ще ви впечатли с нов програмен език.

BMW X2 20d xDrive 190 к.с.

Бях много скептичен относно новото BMW Х2. Мислех, че един от поредните модели на марката, които са направени само, за да допълнят сегмента и да са конкурентни на пазара. Оказа се, че моето повърхностно мислене в този момент надделя и за миг не се замислих, че може и да не съм прав.

Peugeot 508 II 1.6 PureTech (180 Hp) Automatic

Преди няколко месеца новото Peugeot 508 стана „Автомобил на годината“ за България. И има защо! Автомобилът предлага много повече за парите си, всяка една стотинка дадена за него си заслужава. Просто е невероятен!

BMW X4 M40i 354 к.с.

Пазарът на кросоувър автомобилите расте и става все по-конкурентен. Много производители залагат именно на този растящ с бързи темпове сегмент.

Renault Megane R.S. 280 к.с.

С всяка изминала година, спортистите на Renault ме изумяват. В добрия смисъл на думата! Чудесни двигатели, а вече и трансмисии, прекрасно пътно поведение и още по-чудесно ускорение. Е’валата бе Renault, е’вала baby.

Infiniti Q30 2.2cdi (170 Hp) AWD

Новият модел на Infiniti - Q30 не е съвсем истински японец. Но това не значи, че не се държи като такъв. Производството на автомобила е изнесено в Англия, a дизайнът е изцяло японски. Компанията си сътрудничи с концерна Daimler (Германия) и алианса на Renault-Nissan.