Александър Новков

BMW M440i Gran Coupe 382 к.с.

Всъщност, това бяха първите думи на човека, който пускаше автомобили

Nissan Qashqai 1,3 Turbo vs. Renault Arkana 1,6 Hybrid

Nissan Qashqai и Renault Arkana несъмнено са коренно различни, но в същото време имат и доста сходни черти в характера. Няма как да не започна с Arkana, т.к. това е изцяло нов модел в гамата на Renault. Добър ход от страна на французите, да създадат достъпен кросоувър купе.

Skoda Superb iV 1.4 TSi (218 Hp) vs. Skoda Octavia iV 1.4 TSI (204 Hp) Plug-in Hybrid DSG

През последните

BMW 220d - 190 к.с.

Миналата седмица имах възможността да седна зад волана на новия компактен модел на

Немската тунинг фирма Manhart не остана длъжна на тунинг компаниите, които успяха да модифицират немско-японското чудо на автомобилостроенето - Toyota Supra. Те излезнаха със своята версия на новото спортното купе и успяха да впечaтлят дори ветераните в тази сфера - АC Schnitzer. 

Nissan Juke 1.0 117 к.с.

Точно преди 9 години се сблъсках за първи път с новия тогава

VW Passat 2.0TDI 190hp

Новият Passat получи своя фейслифт, но ако трябва да съм честен на външен вид няма почти никаква разлика, същото важи и за интериора. И първият въпрос, който ми идва на акъл е, защо? Защо вече го няма това УАУ в погледа на преминаващите деца по улицата.

BMW 530e G30

Нормално е маркетинга на всяка една компания да се променя, да бъде гъвкав. Конкуренцията е безмилостна и трябва да сте тренди и да бъдете търсени на пазара. Такава гъвкава компания е именно BMW. Понякога закъснява с решенията си, но пък за сметка на това компенсира със стил и качество.

Mitsubishi ASX 2.0 - 150 к.с.

Последната криза се отрази пагубно на голяма част от автомобилните производители. Не подмина и японската компания Mitsubishi Motors, която трябваше да вземе сериозни решения за бъдещето на компанията. За някои тези решения се оказаха правилни, а за други не чак толкова.