Александър Новков

BMW 220d - 190 к.с.

Миналата седмица имах възможността да седна зад волана на новия компактен модел на

Немската тунинг фирма Manhart не остана длъжна на тунинг компаниите, които успяха да модифицират немско-японското чудо на автомобилостроенето - Toyota Supra. Те излезнаха със своята версия на новото спортното купе и успяха да впечaтлят дори ветераните в тази сфера - АC Schnitzer. 

Nissan Juke 1.0 117 к.с.

Точно преди 9 години се сблъсках за първи път с новия тогава

VW Passat 2.0TDI 190hp

Новият Passat получи своя фейслифт, но ако трябва да съм честен на външен вид няма почти никаква разлика, същото важи и за интериора. И първият въпрос, който ми идва на акъл е, защо? Защо вече го няма това УАУ в погледа на преминаващите деца по улицата.

BMW 530e G30

Нормално е маркетинга на всяка една компания да се променя, да бъде гъвкав. Конкуренцията е безмилостна и трябва да сте тренди и да бъдете търсени на пазара. Такава гъвкава компания е именно BMW. Понякога закъснява с решенията си, но пък за сметка на това компенсира със стил и качество.

Mitsubishi ASX 2.0 - 150 к.с.

Последната криза се отрази пагубно на голяма част от автомобилните производители. Не подмина и японската компания Mitsubishi Motors, която трябваше да вземе сериозни решения за бъдещето на компанията. За някои тези решения се оказаха правилни, а за други не чак толкова.

MINI JCW Countryman АLL4 306 к.с.

Време е да разбием стереотипите за MINI. Mалките автомобили са вече в миналото. Предстои по-красиво и светло бъдеще за MINI.

BMW 745Le G12 394 к.с.

Това не е пореден код от филма „Матрицата“ и определено не съм поредния програмист, който ще ви впечатли с нов програмен език.

BMW X2 20d xDrive 190 к.с.

Бях много скептичен относно новото BMW Х2. Мислех, че един от поредните модели на марката, които са направени само, за да допълнят сегмента и да са конкурентни на пазара. Оказа се, че моето повърхностно мислене в този момент надделя и за миг не се замислих, че може и да не съм прав.

Peugeot 508 II 1.6 PureTech (180 Hp) Automatic

Преди няколко месеца новото Peugeot 508 стана „Автомобил на годината“ за България. И има защо! Автомобилът предлага много повече за парите си, всяка една стотинка дадена за него си заслужава. Просто е невероятен!