Иван Давидов

Halo car по неволя
Хубавото да тестваш автомобил, след като повечето автожурналисти са му се „изредили“, е, че всичките клишета, USP-та и маркетингови „опорки“ са вече предъвкани и няма нужда да се включваш в общия хор от мека реклама за дадения модел.

Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 к.с.

Накратко
Компактно мини сувче/кросоувър, с приятни акценти в интериора и весел външен вид.

Mercedes- Benz EQS

Класическо ревю, което обхожда екстериора, интериора, технологията и моторизациите на EQS не работи, защото информацията дори в сбит вид ще се чете около час и нещо, написана дори и от майстор на късия автомобилен разказ.

Suzuki S-Cross притежава нещо, което трябва да имат всички автомобили!

Алтернативни заглавия:
1. Dacia Duster – ултимативното “просто средство за придвижване от точка А до точка Б”
2. Да, Дачия

За хората, които сега са си легнали зимен съм през 2015-а и се събуждат шест години по-късно – един crash course за съвременния автомобилен хоризонт. 

Toyota Land Cruiser 2,8D 204 к.с. 4x4

За първи път ме хваща морска болест в автомобил. Със сигурност вестибуларният ми апарат е поръчван от Alibaba, но независимо в кой режим (Sport/Normal/Eco) беше този иначе гальовен камион, клатушкането ми идваше в повече.

Toyota Camry Hybrid

Най-новото поколение на най-продавания седан на всички времена събира в себе си всички качества, от които българинът бяга като дявол от тамян: надеждност, практичност, добра остатъчна стойност, нисък разход/висока природосъобразност и перфектно съотношение цена-качество. 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Една кротка дисекция на автомобил, с която като прабългарски шаман чета какво (ще) се случва в автомобилната индустрия